Košarkaš Efesa povređen u saobraćajki

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 14:20

Košarkaš Efesa povređen u saobraćajki

Košarkaš Anadolu Efesa Brajant Danston doživeo je saobraćajnu nesreću u Istanbulu.

Centar ekipe iz Istanbula se vozio gradom kada je na njega naleteo kamion iz susedne trake udario u nadvožnjak, a prikolica je pala na njegovo vozilo.

Danston je srećom prošao sa lakšim povredama, morali su vatrogasci da ga izvalče iz vozila, a turski mediji prenose da je imao sreću i izbegao ozbiljnije povrede.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska,   Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JEZIVA NESREĆA U TURSKOJ: Košarkaš Efesa podleteo pod kamion! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Apr.2023

Snažni centar je velikom srećom izbegao smrt! Košarkaš Anadolu Efesa, Brajant Danston, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u Turskoj. Snažni centar iz Sjedinjenih Američkih Država je pravim čudom izbegao smrt, s obzirom da mu je brodski kontejner koji je prevazio kamion pao na automobič....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.