Komentarisanje turske ofanzive u Siriji strogo ZABRANJENO na društvenim mrežama! Hapšenja već počela

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komentarisanje turske ofanzive u Siriji strogo ZABRANJENO na društvenim mrežama! Hapšenja već počela

Ankara zabranila "terorističku propagandu"

Turska policija privela je 24 osobe zbog "širenja terorističke propagande" na društvenim medijima u vezi sa vojnom operacijom Ankare protiv kurdskih boraca u severnoj Siriji.

Pročitajte i:

Guverner Ankare zabranio je sve pri tome proteste. Agencija Anadolija ranije je javila da je tužilaštvo u Dijarbakiru izdalo naloge za hapšenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 17 osoba, koje su na društvenim medijima delile materijal kako bi "isprovocirali građane kurdskog porekla i ohrabrili ih da izađu na ulice", dodaje britanska agencija.

Turska je u subotu pokrenula Operaciju "Maslinova grančica" i izvela vazdušne napade na kurdske "Jedinice za zaštitu naroda" koje podržavaju Amerikanci, a koje Ankara smatra produženom rukom terorističke Radničke partije Kurdistana.

Turske kopnene trupe u nedelju su ušle u provinciju Afrin.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka i Jemena možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.