Karšijaka slavi Mekaluma – protiv Efesa za titulu

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 19:19

Karšijaka slavi Mekaluma – protiv Efesa za titulu

Košarkaši Karšijake pobedili su Turk Telekom rezultatom 94:90 i otišli u finale šampionata Turske.

Košarkaši Anadolu Efesa plasirali su se u finale turskog plej-ofa pošto su u trećem meču u seriji nadigrali Fenerbahče rezultatom 87:78.

Efes će se za titulu boriti sa Karšijakom koja je posle dramatične serije savladala Turk Telekom na krilima Erika Mekaluma.

On je bio heroj Karšijake >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i meč završio sa 21 poenom koliko je ubacio i Delgado, 15 je postigao Kenan Sipahi, 12 bivši igrač Partizana Brajan Angola, koliko je imao i Vitorio Braun.

U poraženom timu, Džerijan Grent je postigao 21 poen kao i Delgado i Mekalum, dok je "monstruozni" Tajrik Džons imao 20 poena i 15 skokova, a po 14 postigli su Butel i Tejlor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.