Karleuša o Duškovoj preljubi: Izvrgnuta sam ruglu!

Izvor: Svet, 17.Jun.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša o Duškovoj preljubi: Izvrgnuta sam ruglu!

Iako oboje kažu da je u njihovom braku sve u redu, turski mediji nedavno su objavili da je Duško Tošić prevario Jelenu Karleušu sa makedonskom manekenkom.
Naime, tabloidi su preneli da je fudbaler uhvaćen sa ovom misterioznom brinetom, koja ja zapravo verenica njegovog dobrog prijatelja, a u noći kada su uslikani svi zajedno su proslavljali pobedu Bešiktaša nakon važne utakmice. Karleušu su pogodili natpisi turskih medija.
“Mi smo prošli kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jedan jako stresan period, gde su povređeni i satanizovani ti ljudi ni krivi ni dužni, i Duško, i ja sam izvrgnuta ruglu”, rekla je Jelena u “Exkluzivu” na TV Prva.
 
SvetSvet
Pogledaj vesti o: Turska,   Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

IZVRGNUTA RUGLU: Karleuša progovorila o Duškovoj prevari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2017

"Jako stresan period.."..Iako je u njihovom braku sve u redu, turski mediji nedavno su objavili da je Duško Tošić prevario Jelenu Karleušu...A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 8, 2017 at 12:10pm PDT..Naime, mediji su preneli da je Duško pop pevačicu prevario sa misterioznom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.