Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2021, 13:12

Kamoranezijev Maribor na mukama protiv Čukaričkog: Sjajan pas Pantića, raspoloženi Savić i precizni Docić

Dobro izdanje Đorđevićevih izabranika u drugoj proveri na pripremama u Turskoj

Posle poraza od ruske Baltike (0:2), fudbaleri Čukaričkog upisali su pobedu u drugom pripremnom meču u turskoj Antalji.

Slovenački Maribor, koji s klupe vodi nekadašnji vezista Juventusa i svetski šampion sa Italijom 2006, Mauro Kamoranezi, savladan je 1:0. Jedini gol postigao je Marko Docić iz penala >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u 35. minutu, dosuđenog posle sjajnog dugačkog dodavanja Danila Pantića i dobrog prijema Milana Savića, koji je pokušao da lobuje Juga Ažbea, ali ga je golman Maribora oborio.

Imali su igrači beogradskog superligaša još nekoliko dobrih prilika za pogoda. Pretili su Đorđe Jovanović u prvom, a Nikola Ćirković, Marko Rakonjac i 19-godišnji Vidosavljević u drugom, međutim, nisu uspeli da uvećaju prednost. Rival je zapretio tek u finišu utakmice, kada se je Gregor Bajde imao dve šanse. Prvi šut je odbranio mladi Novak Mićović, a iz drugog je poslao loptu pored gola.

Odličnu partiju do izmene sredinom drugog poluvremena pružio je ofanzivni vezista Čukaričkog, Milan Savić, dok je u finišu u centru pažnje bio 19-godišnji Vidosavljević, ali se pred kraj požalio na povredu, što bi moglo da bude problem za Dušana Đorđevića u narednim danima.

Kamoranezi je tokom utakmice promenio kompletnu postavu, a imao je problem sa sastavom pošto je golman Jasmin Handanović pred ovaj meč testiran pozitivno na Kovid 19, pa su on i njegov cimer Jasmin Mešanović morali u izolaciju.

Brđani sledeću proveru imaju protiv Dnjepra 25. januara, a Maribor ćemo ponovo gledati u duelu sa Crvenom zvezdom 28. januara.

ČUKARIČKI: Belić (od 65. Mićović), Stevanović (od 77. Ergelaš), Šapić (od 77. Kovačević), Ostojić (od 80. Drezgić), Tošić (od 80. Kadijević), Mijailović (od 68. Lukić), Docić (od 59. Kovač), Savić (od 70. Lučić), Pantić (od 65. Vidosavljević), Kajević (od 70. Ćirković), Jovanović (od 65. Rakonjac, od 87. Spasojević).

MARIBOR: Jug, Vrhovec, Pihler, Požeg, Repas, Matko, Kolmanič, Mlakar, Uskoković, Peričić, Santos. Igrali su još: Kretu, Tavareš, Obreht, Bajde, Dervišević, Mešanović, Koblar, Gueriko, Kotnik, Martinović, Sušak.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.