KRVAVA TELA LEŽALA NA SVE STRANE! Crni bilans stravične nesreće u Turskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 21:29

KRVAVA TELA LEŽALA NA SVE STRANE! Crni bilans stravične nesreće u Turskoj (FOTO)

Najmanje 32 osobe su poginule danas na jugoistoku Turske kada su autobus i kamion udarili u pripadnike službi za vanredne situacije koji su pomagali žrtvama ranijih sudara, saopštile su turske vlasti.

Regionalni zvaničnik Davut Gul iz provincije Gazijantep rekao je da je 16 osoba, uključujući radnike hitnih službi i novinara, poginulo kada je autobus udario u mesto ranije nesreće. Povređeno je 20 osoba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Autobus je naleteo na ljude koji su pomagali žrtvama ranije nesreće. Dok su pripadnici vatrogasne brigade, hitne pomoći i drugo reagovali na nesreću, autobus je naleteo na njih – istakao je Gul.

U odvojenom incidentu u oblasti Derik kod mesta Mardin kamion je naleteo na pripadnike službi za vanredne situacije koji su pomagali povređenim u drugoj nesreći.

Turski ministar zdravlja Fahretin Koča rekao je da je u nesreći u Mardinu poginulo 16 osoba, a da je 29 povređeno, od čega osam u teškom stanju.

Felaket#Gaziantep pic.twitter.com/rHoJK7F5aN

— Ayten ÇİÇEK (@sahader_ayten) August 20, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Turskoj 32 osobe stradale u dve saobraćajne nesreće

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2022

Najmanje 32 osobe su poginule i 50 je povređeno danas u dve saobraćajne nesreće na jugoistoku Turske, preneli su tamošnji mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.