KRIMINALNA GRUPA PALA U VALJEVU: Napunili gepeke, a kad su ih policajci OTVORILI ostali u ŠOKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 22:05

KRIMINALNA GRUPA "PALA" U VALJEVU: Napunili gepeke, a kad su ih policajci OTVORILI ostali u ŠOKU!

Određeno im zadržavanje do 48 sati.

Policija u Valjevu uhapsila je dva strana državljanina i jednog državljanina Srbije zbog krijumčarenja ljudi.

U akciji koja je izvedena u saradnji sa Višim i Osnovnim javnim tužilaštvom u Valjevu, uhapšeni su državljanin Turske (38), državljanin Moldavije (46), kao i Beograđanin (31) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi.

Policija je u okolini Valjeva, u "renou" pronašla pet migranata, u "mercedesu" jednog, a u "fordu" šest migranata, saopšteno je iz PU Valjevo. Ovim vozilima upravljali su osumnjičeni.

Kod jednog od njih pronađena je i tableta za koju se sumnja da se nalazi na spisku psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Srbija Danas/Kurir/Agencije
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.