KOLIKO JE S-400 OPASAN PO AMERIČKI F-16: To za sada znaju samo Turci, evo koliko dugo su testirali ruski sistem! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 07.Jul.2020, 23:18

KOLIKO JE S-400 OPASAN PO AMERIČKI F-16: To za sada znaju samo Turci, evo koliko dugo su testirali ruski sistem! (VIDEO)

Turska je testirala ruski vazdušni sistem S-400 na lovcima F-16 američke proizvodnje u novembru 2019. godine, rekao je izvor blizak turskoj vojnoj industriji za TAS S.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Moćno rusko oružje testirali na američkim lovcima

Izvor: B92, 08.Jul.2020, 09:06

Turska je testirala ruski vazdušni sistem S-400 na lovcima F-16 američke proizvodnje u novembru 2019. godine, rekao je u izvor blizak turskoj vojnoj industriji...Ranije u toku dana nekoliko medija je javilo da su ruski raketni sistem testirani na američkoj letelici...Portal Fajter džets vorld objavio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.