KODŽ NESVESNO OTKRIO: Đorđević odlazi iz Fenerbahčea

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 13:15

KODŽ NESVESNO OTKRIO: Đorđević odlazi iz Fenerbahčea

Turski tim zainteresovan za Dimitrisa Itudisa.

Kako stvari stoje, nekadašnji selektor Srbije Aleksandar Đorđević na kraju sezone više neće biti trener Fenerbahčea. To se makar zaključuje iz reči prvog čoveka Sportskog društva Fenerbahčea Ali Kodža.

Tokom gostovanja na turskoj televiziji Kodž je verovatno nesvesno otkrio da Đorđević neće biše biti trener pričajući o statusu Jana Veselog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Nanda De Koloa.

 - Smanjili smo budžet u košarkaškoj sekciji da ne može da bude manji. O status sa Janom Veselim i Nandom de Kolom odlučiće novi trener, ali obojici im ističu ugovori - rekao je tom prilikom Kodž.

Prošle sezone je Đorđević sa Virtusom osvojio titulu u Italiji i odmah potom napustio italijanski klub, ali je brzo usledio odlazak u Fenerbahče. Turski klub je navodno zainteresovan da dovede Dimitrisa Itudisa iz CSKA, ali je to za sada samo na nivou spekulacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.