KLINAC FASCINIRAO LEBRONA: Kada je Džejms došao na trening i video šta ume - PROGLASIO GA NASLEDNIKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLINAC FASCINIRAO LEBRONA: Kada je Džejms došao na trening i video šta ume - PROGLASIO GA NASLEDNIKOM

Lebron Džejms je svog naslednika pronašao u Los Anđelesu?

Najbolji igrač današnjice Lebron Džejms je u "grad anđela" došao da poznatoj franšizi vrati stari sjaj. Lejkersi od trofejne ere Kobija Brajanta ne znaju za plejof, a dolazak "kralja" će značiti znatno veće šanse za povratak na vrh. Ono što je faciniralo Lebrona u svom novom klubu jeste jedan od "klinaca" koje su "Jezeraši" pokupili sa drafta.

BLISTAJU U TURSKOJ: Sjajne partije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kalinića i Štimca (VIDEO)

Džejms je apsolutno oduševljen svojim novim klupskim drugom. Radi se o Brendonu Ingramu, talentovanom krilnom igraču koga su Lejkersi birali kao drugog pika na draftu 2016. godine. Lebron ima samo reči hvale za Ingrama i pored toga što je nedavno izjavljivao da je Ben Simons njegov naslednik odnosno "princ", ali mu se mišljenje bitno promenilo nakon trening kampa Lejkersa.

ČANAK ŽALI ZA GREŠKAMA: Trener Partizana pričao o Lukoviću... (VIDEO)

- On je poseban. Njegova mogućnost da igra na pleju, pa na krilu je fascinantna. Definitivno smo srećni što je našoj strani - istakao je "king" posle jedne od pobeda na pripremnim mečevima.

Ostaje nam da vidimo koliko daleko Lejkersi sa Džejmsom u timu mogu da doguraju ove sezone i da li su mladi igrači oko njega dovoljno sazreli za najviše domete?! Navijači Lejkersa su uzbuđeni, "Staples centar" će ponovo biti ispunjen do poslednjeg mesta i sezona može da počne!
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.