KAKVO JE STANJE VLADIMIRA VULETIĆA? Stigle informacije iz Turske

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 20:43

KAKVO JE STANJE VLADIMIRA VULETIĆA? Stigle informacije iz Turske

Stanje je bolje.

U ponedeljak je sve navijače Partizana neprijatno iznenadila vest iz Turske da je potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić smešten u bolnicu zbog jednostrane upale pluća, a test na koronu mu je bio negativan.

Ipak, posle prvih informacija, sada su iz Turske stigle i neke ohrabrujuće vesti kada je u pitanju stanje potpredsednika Partizana. Lekar crno-belih Sead Malićević istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je Vladimir Vuletić još uvek u bolnici pod nadzorom medicinskog tima.

- Najvažnije je da se stanje popravlja - kratko je rekao doktor Malićević.

U trenutku kad ni jednima ni drugima ne odgovara, Inter i Milan sastaće se večeras (20.45) u četvrtfinalu Kupa Italije. Serija A za oba tima je prioritet, ali derbi je derbi. Kvota na Inter je 2,15, iks je 3,45, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Milan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.