Još jedan veliki posao Dinama – Livaković pred transferom

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 15:21

Još jedan veliki posao Dinama – Livaković pred transferom

Golman hrvatskog šampiona i prvi čuvar mreže reprezentacije Hrvatske Dominik Livaković napustiće klub ovog leta.

Njegova naredna stanica u karijeri biće turski Fenerbahče koji je sa upravom Dinama uspeo da pronađe zajednički jezik i dogovori visinu obeštećenaj za Livakovića.

Prema ugovoru koji Livaković ima sa Dinamom, a koji ističe narednog leta, postoji klauzula od deset miliona evra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za njegov otkup.

Turski mediji su izvestili da je Fenerbahče ponudio Dinamu osam miliona evra, uz dodatna dva miliona kroz bonuse, što se približava iznosu Livakovićeve klauzule.

Dinamo je, pišu danas hrvatski mediji pozivajući se na informaciju transfer insajdera Fabricija romana, prihvatio ponudu Turaka.

Livaković se pridružio Dinamu 2015. godine iz Zagreba za 650.000 evra, a od tada je ostvario impresivnu karijeru.

Za hrvatskog prvaka odigrao je 283 utakmice i osvojio šest titula šampiona i dva Kupa.

Livaković će u subotu, možda i psoeldnji put pred transfer, stajati na golu Dinama u meču Superkupa Hrvatske protiv Hajduka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Posle Tadića i Livaković pojačao Fenerbahče

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 09:48

Golman Dinama i hrvatske reprezentacije Dominik Livaković novi je fudbaler Fenerbahčea, piše italijanski novinar Fabricio Romano...Livakovićev ugovor sa Dinamom ističe sledećeg leta i ovaj prelazni rok mu je bio zadnja šansa da šampion hrvatske naplati svog čuvara mreže..."Lični uslovi su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.