Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jul.2023, 02:30

Još jedan odličan centar je na tržištu

Nakon dolazaka Sertača Šanlija i Jorgosa Papajanisa (koji još nije ozvaničen) u Fenerbahče, bilo je jasno da će neko od centara turske ekipe iz prošle sezone morati da ode i to se večeras i desilo, pošto je Toni Džekiri otpušten iz Istanbula i slobodan je igrač.
Nigerijac, visok 213 centimetara, se prošle sezone nije naigrao kod Dimitrisa Itudisa i ovo je bio logičan potez.
Sa Fenerom je imao ugovor 1+1, međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << turski klub nije iskoristio opciju produžetka saradnje pa će Džekiri još večeras u potragu za novim klubom.
U karijeri je, pre Fenerbahčea, nastupao za Uniks, Baskoniju, Asvel, Gacijantep, Ostende i Bandirmu. U svakom timu se zadržao samo jednu sezonu.
Tonye Jekiri’ye teşekkürlerimizle!
Fenerbahçe Beko’nun 2022-23 sezonu kadrosunda yer alan sporcumuz Tonye Jekiri ile yollarımız ayrılmıştır.
Fenerbahçe Ailesi’ne verdiği katkılardan dolayı Tonye Jekiri’ye teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz. pic.twitter.com/p2gaOJaQmZ
— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) July 14, 2023


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.