Jildirim: Nije sigurno da je napadač na svadbi bio dečak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jildirim: Nije sigurno da je napadač na svadbi bio dečak

Turske vlasti još uvek pokušavaju da identifikuju bombaša samoubicu koji je izveo napad na svadbi u kojem je poginula 51 osoba, rekao je danas premijer Binali Jildirim dodavši da se ne zna da li se radi o detetu ili odrasloj osobi.

On je rekao da nisu poznate sve informacije kada je reč o napadaču, prenosi AP.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ranije je danas rekao da je bombaš samoubica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji je izveo napad na svadbi u gradu Gazijantep imao između 12 i 14 godina i da je za napad najverovatnije odgovorna Islamska država.

Jilidirim je sada dodao da se procena da se radi o dečaku zasnivala da "pretpostavki" na osnovu tvrdnji očevidaca, prenosi AP.

U napadu bombaša-samoubice na svadbi u gradu Gazijantep u subotu je ubijena 51 osoba, a najmanje 22 žrtve imale su manje od 14 godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije sigurno da je napadač na svadbi bio dečak

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Avg.2016

Turske vlasti još uvek pokušavaju da identifikuju bombaša samoubicu koji je izveo napad na svadbi u kojem je poginula 51 osoba, rekao je danas premijer Binali Jildirim dodavši da se ne zna da li se radi o detetu ili odrasloj osobi...On je rekao da nisu poznate sve informacije kada je reč o napadaču,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.