Jedna devojka je PREMINULA: Bivši zadrugar kad je saznao ovu vest, REAGOVAO je suprotno od očekivanog

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 03:22

Jedna devojka je PREMINULA: Bivši zadrugar kad je saznao ovu vest, REAGOVAO je suprotno od očekivanog

Odvažan je i odlučan u nameri da sprovede u delo svoju zamisao.

Bivši učesnik rijaliti formata Zadruga, Nenad Lazić poznatiji kao Neca, samo nekoliko dana pre nego što je preminula jedna devojka posle operacije želuca u Turskoj, najavio je odlazak na isti zahvat.

Naime, popularni tiktoker je na svom Instagramu objavio video pre nekoliko dana u kojem najavljuje odlazak u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tursku, kako bi operisao želudac, a nakon toga se oglašavao nije.

Neca je pokazao sliku pasoša i avionske karte i saopštili da je "konačno doneo odluku i da je to najbolje zbog njegovog zdravlja".

- Evo, u ruci držim pasoš i jednu avionsku kartu, idem u Istanbul. Ovog puta ne idem turistički, već idem da obavim jedan hirurški zahvat. Idem da operišem želudac. Dugo sam razmišljao da li ovo da uradim - naveo je on i dodao:

- Odlučio sam da ovo podelim sa vama. Ovo jeste jedna teška odluka, ali tako mora da bude. Mora, zbog mog zdravlja. Želim da budem mnogo sigurniji u sebe, želim da ostvarim sve ono o čemu sanjam - istakao je Neca, koji je iznenadio mnoge ovom odlukom.

- Ovo je jedan ozbiljan korak, ovo je nešto što će mi pomoći da radim na sebi u budućnosti. Eto, toliko - zaključio je tiktoker.

Podsetimo, 22. januara devojka iz Engleske, Morgan Ribeiro (20), preminula u bolnici u Beogradu nakon što joj je pozlilo na letu po povratku sa operacije želuca u Turskoj, pišu domaći mediji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.