Izgleda kao turski glumac, maneken Ovo je BIVŠI MUŽ Tačkaste Mare, koji sada čuva decu dok je ona na Karibima sa biznismenom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 23:36

"Izgleda kao turski glumac, maneken" Ovo je BIVŠI MUŽ Tačkaste Mare, koji sada čuva decu dok je ona na Karibima sa biznismenom

Novi komentari ponovo remete mir influenserke.

Modna influenserka Ivana Slipčević, svima poznatija pod Instagram nadimkom "Tačkasta Mara", već neko vreme je u ljubavnoj vezi sa srpskim biznismenom Brankom Babićem.

Kako se navodi, milioner je lud za njom. Obasipa je skupim poklonima, vodi je na egzotične destinacije, a pažnje joj ne manjka. Ova veza je izazvala lavinu komentara, a sada je glavna tema njen bivši muž.

Pre Branka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivana je bila u braku sa izvesnim biznismenom Bojanom, sa kojim je živela u Nemačkoj.

Komentari su usmereni na Bojanov izgled, gde se navodi da izgleda kao "turski glumac", "maneken", "na njegovu lepotu žene retko ostaju razvnodušne", što su samo neki od komentara.

Ljudi moji, ovaj covek ima obraz kao djon #tackastamara #caosvima pic.twitter.com/uWMJ4MAo1X

— Malkaprovincijalka (@Malkaprovincij1) May 13, 2021

Pažnju privlači slika sa proslave 5 godina ljubavne veze Bojana i Ivane, što je Bojan podelio sa svima na svom Instagram profilu. Ova fotografija se u poslednjih nekoliko dana puno puta podelila na platformi X (prethodno Tviter) uz komentare na račun njegovog izgleda.

Prisetimo se, Ivana je svojevremeno pisala i o razvodu kroz koji je prošla sa Bojanom:

- Nekako sam uvek izbegavala pitanja o razvodu, o tome kako sam prevazišla to, kako je potekao taj proces isceljenja, kako je bilo deci... uglavnom samo pregledam bez odgovore te poruke jer ne znam šta bih odgovorila ženama, jednostavno nisam želela na Instagramu da pričam o toj temi, nije tabu tema naravno, ali jednostavno nisam mogla... A toliko mi žena piše i izvinjavam se što ne odgovaram na tu temu, samo želim da vas podržim, da napišem da znam sve. I koliko je teško i koliko boli i koliki je strah, napor i da ni jedan dan nije lak. Ali isto znam i koliko svaka od vas treba da bude ponosna i da zna koliko vredi i koliko može. "Najjače stvorenje na Zemlji je majka" - tada je pisala Ivana.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.