Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović podržao tursku vojnu akciju u Siriji

SARAJEVO Bakir Izetbegović, predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik SDA, istakao je da je "Turska bila prisiljena" na operaciju "Izvor mira", koju Turske oružane snage (TSK) i Sirijska nacionalna armija sprovode na sjeveru Sirije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CEO SVET OSUĐUJE TURSKU OFANZIVU U SIRIJI, SAMO JE BAKIR BRANI: Ankara ima pravo da brani svoju bezbednost!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2019

Bakir Izetbegović, predsedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsednik Stranke demokratske akcije (SDA), istakao je u izjavi za agenciju Anadolija da je Turska bila prisiljena na operaciju "Izvor mira", koju Turske oružane snage (TSK) i Sirijska nacionalna armija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.