Istanbul se vratio na pobednički kolosek na srpsko-hrvatski pogon

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2018, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istanbul se vratio na pobednički kolosek na srpsko-hrvatski pogon

Dobra partija Stefana Birčevića u turskom šampionatu.

Istanbul BB je pobedom nad Eskišehirom rezultatom 85:71 prekinuo mini seriju od dva poraza u 16. kolu turske Superlige.

Stefan Birčević je ubacio 18 poena i imao 7 skokova u pobedničkom timu, jedini efikasniji od njega bio je hrvatski reprezentativac Ivan Buva sa 30 poena, koji je na to dodao pet skokova i četiri asistencije.

Danas su odigrane još tri meča u turskom šampionatu: Jesilgiresun >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je vezao treći poraz na gostovanju Ušaku (85:82), bivši kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević je postigao 15 poena za poraženi sastav, Dušan Gavrilović Čantekin se nije upisao; Nikola Janković je postigao šest poena u pobedi Sakarje nad Bujukčemečeom (77:67); dok je u duelu u kom nije bilo srpskih košarkaša Bešiktaš savladao Trabzospor 78:74.
Pogledaj vesti o: Turska,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.