ISCRPLJENE SU ZALIHE! Pomoć Miljani pristigla od FILIPA CARA - u najtežem trenutku PREDUZEO ključan POTEZ

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 18:39

"ISCRPLJENE SU ZALIHE!" Pomoć Miljani pristigla od FILIPA CARA - u najtežem trenutku PREDUZEO ključan POTEZ

Situacija nije naivna!

Bivšoj rijaliti učesnici, Miljani Kulić, već danima se lekari bore za život, nakon operacije smanjenja želuca kojoj se podvrgla u Turskoj. Njeno zdravstveno stanje se zakomplikovalo, te je izgubila ogromnu količinu krvi, izvađena joj je slezina i uvedena je u veštačku komu.

Marija Kulić zamolila je ljude koji žive u inostranstvu da pošalju vitamine koji su trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neophodni Miljani, a Filip Car se potrudio da ovaj apel stigne do što većeg broja ljudi tako što ga je podelio i na svom Instagram profilu.

- Ono što nam je sada potrebno su američki vitamini B12 od 1000 mikrograma i D3 vitamin. Ali obavezno u kapima ili za infuziju. Najkvalitetniji su u Americi, ovde na našem tržištu su lošiji, a i iscrpljene su zalihe vitamina. To je ono što nam je hitno potrebno, pa ako može neko iz inostranstva da se javi i pošalje - rekla je Marija Kulić, a Car je to podelio na svom Instagramu.

- Pomagajte, molim vas! Bože šta je ovo, Miljo drži se legendo - napisao je Car i na taj način pomogao da ovaj apel stigne do većeg broja ljudi.

BONUS VIDEO: PROCURIO SRAMAN SNIMAK: Zvezda zadruge zove PROSTITUTKU uz BIZARAN USLOV - ona traži 70 EVRA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.