I Stouk želi Duška Tošića

Izvor: RTS, 26.Dec.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Stouk želi Duška Tošića

Engleski premijerligaš Stouk stao je u red sa Totenhemom za transfer srpskog reprezentativca Duška Tošića iz Bešiktaša, prenose turski mediji.
Totenhem je ranije klubu iz Istanbula ponudio 3,5 miliona evra za Tošića, sada se u trku umešao i Stouk, ali Bešiktaš zahteva najmanje pet miliona.

Tošić je letos produžio ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa prvakom Turske do 2020. godine, često je isticao da je zadovoljan u Bešiktašu i da bi voleo da u tom klubu završi karijeru, ali odlične partije pre svega u Ligi šampiona nisu neopaženo prošle na Ostrvu.
Stouk 32-godišnjeg srpskog fudbalera vidi kao idealno rešenje za probleme u odbrani jer je primio čak 40 golova na 19 utakmica u Premijer ligi.
Tošić ima kratko iskustvo iz Engleske gde je šest meseci bio član Porsmuta i Kvins Park Rendžersa, a tokom karijere igrao je za OFK Beograd, Verder, Crvenu zvezdu, Betis i Genčlebirligi, pre nego što je stigao u Bešiktaš.
Za reprezentaciju Srbije zabeležio je 21 meč i postigao jedan gol.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIN SPAS ZA NAJGORU ODBRANU PREMIJER LIGE: Posle Totenhema i Stouk želi Duška Tošića!

Izvor: Kurir, 26.Dec.2017

Engleski premijerligaš Stouk stao je u red sa Totenhemom za transfer srpskog reprezentativca Duška Tošića iz Bešiktaša, prenose turski mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.