Hoćete Mareza? Ne! Uzećemo Markovića

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćete Mareza? Ne! Uzećemo Markovića

Kakav danak neiskustvu...

Turski velikan Fenerbahče letos je odbacio mogućnost da dovede fudbalera Lestera Rijada Mareza, pošto su klupski čelnici procenili da je bolje rešenje pozajmica Lazara Markovića iz Liverpula.

Kako piše turski Fanatik, klubu iz Istanbula bio je ponuđen jedan od najboljih fudbalera ove sezone u Premijer ligi za 8.000.000 funti, ali se na kraju okrenuo srpskom reprezentativcu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Cena Alžirca posle fantastičnih partija naglo je porasla i sada iznosi oko 30.000.000 funti, jer je postigao 16 golova i zabeležio 11 asistencija.

Sa druge strane, Marković je ove sezone često bio povređen, zbog čega je odigrao samo 14 utakmica u turskom šampionatu.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fener izabrao Markovića pre Mahreza

Izvor: B92, 20.Apr.2016

Fenerbahče je letos odbacio mogućnost da dovede Rijada Mahreza, pošto su klupski čelnici procenili da je bolje rešenje pozajmica Lazara Markovića iz Liverpula...Kako piše turski Fanatik, klubu iz Istanbula bio je ponuđen jedan od najboljih fudbalera ove sezone u Premijer ligi za osam miliona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.