Heroj crno-belog Istanbula: Ljajić rešio derbi!

Izvor: Mondo, 03.Dec.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroj crno-belog Istanbula: Ljajić rešio derbi!

"Ljajić je uspešno zamenio Andersona Talisku", poručuju turski mediji.

Srpski reprezentativac Adem Ljajić ovog leta doneo je važnu odluku u karijeri i Italiju zamenio Turskom, a sudeći po dosadašnjim partijama - nije pogrešio.

Kao pozajmljeni fudbaler Torina, stigao je u Bešiktaš i za sada postigao dva gola u crno-belom dresu, od toga ovog vikenda i pobedonosni u velikom derbiju protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Galatasaraja (1:0), kojim se njegov tim izjednačio s gradskim rivalom i preuzeo treću poziciju.

Jedini gol na meču viđen je u 18. minutu kada je Eren Derdijok napravio jedanaesterac, a Adem Ljajić preuzeo odogovornost i savladao Fernanda Musleru.

Pogledajte!



Izvor: YouTube/HaberMeydani

Ne treba ponavljati da su navijači Bešiktaša zbog ovog pogotka "kupljeni za sva vremena", tako da se već sada priča o tome da bi tim iz Istanbula mogao da otkupi Ljajića iz Torina, pošto se letos nisu dogovorili oko cene.

Turski mediji veličaju srpskog ofanzivca za koga kažu da je uspešno odmenio Andersona Talisku, tako da Bešiktaš ponovo ima pravu "desetku".

Ne treba smetnuti s uma da je Ljajić svoj "prvenac" u dresu novog kluba postigao krajem novembra protiv Ankaragucua (4:1), dok je pre toga bio strelac i na dve uzastopne utakmice u dresu "orlova" u okviru Lige nacija.

Zaista je u sjajnoj formi!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.