Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021, 11:28

Hames otišao u Al Rajan na pregovore

Everton dao zeleno svetlo...

Bilo je govora u finišu prelaznog roka da bi mogao u Milan. isprečila se ogromna plata od 9.000.000 evra. Potom se šuškalo kako bi ga rado u svojim redovima video turski Bašakšehir, ali ponovo se sve izjalovilo. Epilog: Hames Rodrigez (30) je ostao na Gudisonu da opterećuje budžet Karamela, a Rafael Benitez nema nameru da ga koristi.

Delovalo je da će tako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << biti sve do zime, međutim prema najavama pojedinih medija iskusni Kolumbijac je otputovao u Katar kako bi pokušao da ispregovara oko plate i eventualnog novog angažmana.

Navodno, za Hamesa je ozbiljno zagrizao tamošnji Al Rajan koji sa klupe predvodi Loran Blan. Osim što bi Everton mogao da uštedi ogroman novac koji troši na njegovu platu, za sada nema više detalja.

Podsetimo, Rodrigez je stigao na Gudison pre godinu dana iz Real Madrida kao slobodan igrač. Od tada je odigrao 26 utakmica, postigao šest golova i još devet namestio.

Od dolaska Beniteza nije zaigrao ni na jednom zvaničnom susretu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.