HITNO SE OGLASIO ERDOGAN POVODOM SITUACIJE U NAGORNO-KARABAHU: Iz usta nije ispuštao reč Rusija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 00:15

HITNO SE OGLASIO ERDOGAN POVODOM SITUACIJE U NAGORNO-KARABAHU: Iz usta nije ispuštao reč "Rusija"

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan visoko je ocenio napore Rusije i Turske po pitanju rešavanja vojnog konflikta u Nagorno-Karabahu.

Kako je rekao, zajedničkim naporima napravljen je sporazum koji zaraćene strane nisu mogli da postignu 30 godina.

- Zahvaljujući zajedničkim naporima Rusije i Turske zaustavljeno je krvoproliće u Karabahu i postignut sporazum koji nije mogao da bude potpisan 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina - rekao je on.

Prethodno je predsednik Rusije Vladimir Putin ocenio da Turska nikada nije skrivala činjenicu da podržava Azerbejdžan u konfliktu u Nagorno-Karabahu.

Takođe je rekao i da Azerbejdžan u potpunosti ima pravo da izabere kog god saveznika želi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Erdogan: Zahvaljujući zajedničkim naporima Rusije i Turske zaustavljeno krvoproliće u Karabahu

Izvor: Vostok.rs, 22.Nov.2020

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan visoko je ocenio napore Rusije i Turske po pitanju rešavanja vojnog konflikta u Nagorno-Karabahu.. Kako je rekao, zajedničkim naporima napravljen je sporazum koji zaraćene strane nisu mogli da postignu 30 godina. „Zahvaljujući zajedničkim naporima...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.