Gust dim nad Ankarom - eksplozija ili požar? / VIDEO

Izvor: B92, 19.Jul.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gust dim nad Ankarom - eksplozija ili požar? / VIDEO

Ankara -- Nakon vesti da je u Ankari odjeknula snažna eksplozija, turski zvaničnici saopštili su da je izbio požar u jednoj zgradi u turskoj prestonici.

Požar je pod kontrolom, dodaju zvaničnici Turske, prenosi Rojters. "Skaj njuz Arabija" i "Foks njuz" su pre toga javili da je odjeknula snažna eksplozija u Ankari.

Informacija o uzroku požara, za sada, je nepoznata. Vatra je, navodno, zahvatila stambenu zgradu u blizini univerziteta.

Na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mrežama objavljeni su video snimci i fotografije na kojima se vidi oblak gustog dima, ali i protivrečne informacije o uzroku požara.

Rojtersovi reporteri na ulicama glavnog grada Turske tvrde da su videli požar u manjoj zgradi, ali da nikakvu snažnu eksploziju nisu čuli.

Svetska javnost poslednjih dana intenzivno prati razvoj događaja u Turskoj nakon pokušaja puča u petak uveče u kome je stradalo više od 200 ljudi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Snažna eksplozija u Ankari

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2016

Snažna eksplozija odjeknula je u utorak u glavnom gradu Turske Ankari, nekoliko dana nakon neuspelog puča i nemira u turskoj prestonici...BREAKING: Large explosion hits Turkish capital Ankara https://t.co/NVI4tB3E6G..pic.twitter.com/HGfxwiRV1O

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.