Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2023, 15:34

Gojković: Srbija postala bolje mesto za život i poželjna za investitore

Potpredsednica vlade i ministarka kulture Maja Gojković prisustvovala je Svečanoj sednici Skupštine opštine Kladovo povodom Dana opštine, koji se obeležava u znak sećanja na oslobođenje od turske vladavine 26. aprila 1867. godine i istakla da je Srbija u poslednjih 11 godina postala mnogo bolje mesto za život i poželjna destinacija za brojne investitore. Povodom Dana opštine, predsedniku Aleksandru Vučiću dodeljeno je priznanje počasnog građanina Kladova, koje je kao lični izaslanik primila potpredsednica vlade Maja Gojković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gojković: Srbija postala bolje mesto za život i poželjna za investitore

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Apr.2023

KLADOVO – Potpredsednica vlade i ministarka kulture Maja Gojković prisustvovala je danas Svečanoj sednici Skupštine opštine Kladovo povodom Dana opštine, koji se obeležava u znak sećanja na oslobođenje od turske vladavine 26. aprila 1867. godine i istakla da je Srbija u poslednjih 11 godina...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.