Glavni grad Turske je Istanbul, 8 puta 5 je 35 Mis Balkana i bivša RIJALITI učesnica šokirala (ne)znanjem u kvizu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 13:56

"Glavni grad Turske je Istanbul, 8 puta 5 je 35" Mis Balkana i bivša RIJALITI učesnica šokirala (ne)znanjem u kvizu (VIDEO)

Dotična misica uspela je da pokaže da joj informisanost nije jača strana, ali i da je propustila neke časove u školi, osnovnoj.

Ivana Mitrović je aktuelna Mis Balkana. Lepa misica je u poslednje vreme veoma popularna zbog titule koju sa ponosom nosi, a sada je dospela u žižu interesovanja zbog ičestvovanja u jednom kvizu.

Naime, ona je gostovala u mnogim emisijama i imala prilike da odgovara na razna pitanja iz oblasti opšte kulture i obrazovanja u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvizu znanja. Izgleda da je lepa misica bežala sa nekih časova u školi.

Kada su je voditelji kviza pitali koji je glavni grad Turske, ona je dala pogrešan odgovor, rekavši da je to Istanbul, umesto Ankare.

Na pitanje koliko je 5 puta 8 rekla je da je 35. Kada je čula tačan odgovor (40) šokirala se. Jedno pitanje privuklo je posebnu pažnju.

- Šta se desilo pre 1976. godine? - glasilo je pitanje, a misica je odgovorila samo:

- To mogu adekvatno kažem kada dobijem informaciju od vanzemaljaca.

Ivana je uspela da odgovori pogrešno na 7 od 8 pitanja iz oblasti geografije, istorije, biologije, matematike i umetnosti.

Mnogi su na društvenim mrežama gledali ovaj video, smejali su se i komentarisali da bi hteli da im se vrati taj jedan minut života zbog kog su doživeli "transfer blama".

Podsetimo, Ivana je inače poznata javnosti po tome što je učestvovala u rijalitiju "Parovi" gde je javno priznala da je devica.

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

Srbija Danas/hypetv.rs/Prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.