Gde je danas POBEDNICA Prvog srpskog top modela? Zbog njenih VRELIH FOTOGRAFIJA gore društvene mreže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2020, 08:12

Gde je danas POBEDNICA "Prvog srpskog top modela"? Zbog njenih VRELIH FOTOGRAFIJA gore društvene mreže!

Neda je veoma popularna u Kini, Indiji i Turskoj.

Pobednica takmičenja "Prvi srpski top model" Neda Stojanović i te kako se promenila. Ona je tokom takmičenja negovala prirodan izgled, sada više ističe svoju provokativnu stranu, te često svoje fotografije u smelijem izdanju često objavljuje na društvene mreže.

- Prošlo je nekoliko godina otkako se završila emisija, ali i danas me ljudi pamte po njoj - rekla je svojevremeno Neda.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Neda Stojanovic (@_nedic_) on Jun 27, 2020 at 6:01am PDT

Lepa manekenka godinama radi za evropsko modno tržište, a veoma je popularna u Kini, Indiji i Turskoj.

Nedu je srpska publika zapamtila kao takmičarku koja je lila suze pred svaki susret sa žirijem, a nakon što je izabrana za prvog srpskog top modela njena karijera se nastavila izvan granica naše zemlje.

A post shared by Neda Stojanovic (@_nedic_) on Aug 3, 2020 at 4:55am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.