Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 18:56

Galatasaraj sanja Freda u Istanbulu

Reč je o jednogodišnjoj pozajmici sa opcijom kupovine na kraju sezone

Koliko god nerealno zvučalo, turski mediji plasiraju informacije da će Galatasaraj pokukušati da dovede Mančesterovog Freda. . Lavovi optimizam baziraju na činjenici da je Nemanja Matić viđen kao Junajtedovo prvo "sidro" na centru igrališta u predstojećoj sezoni, ali velike ambicije mogle bi jako brzo da im budu srušene.

Iako će srpski vezista zajedno sa Polom Pogbom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << činiti tandem na sredini, a istureniji Bruno Fernandeš kompletirati trougao u vezi, Ole Gunaru Solskjeru će usluge Brazilaca biti i te kako neophodne jer je pred Crvenim Đavolima izuzetno zahtevna sezona. Igraće na nekoliko frontova, a pored vrebanja neke od prve četriri pozicije u Premijer ligi, klub sa Teatra Snova neće se zadovoljiti pukim igranjem u grupnoj fazi Lige šampiona. Samim tim trener Junajteda osloniće se na sva raspoloživa sredstava.

Želi norveški stručnjak da njegova ekipa ima što veću dubinu, pa je malo verovatno da će pustiti na pozajmicu momka za kojeg je Junajted pre dve godine platio Šahtjoru 59.000.000 evra. Iako nije postigao gol ili upisao asistenciju na 29 nastupa. Iza Freda je vrlo kvalitetna sezona u engleskoj eliti, dok mu se učinak na terenu kroz brojke mnogo jasnije video u Ligi Evrope gde je na devet nastupa dva puta pogađao i četiri puta nameštao golove.

Galatasaraj očajnički traga za pojačanjima u veznom redu. Fred se nametnuo kao opcija nakon što su čelnici kluba sa Bosfora shvatili da će teško da potpišu Sautemptonovog Marija Leminu, odnosno Fulamovog Žan Mišel Serija, igrače koji su prethodnu sezonu proveli na pozajmicama upravo na Turk Telekom Areni. U čitavoj priči nekadašnji fudabler Šahtjora deluje kao najnerealniji cilj jer Junajted ne želi da ostane godinu dana bez fudbalera koji je prošle sezone bio poprilično standardan i za čiji otkup po završetku pozajmice Galatasaraj sigurno neće imati dovoljno novca.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.