Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2020, 17:55

Galatasaraj bez devetorice

Istanbulski klub na zatvaranju devetog kola turske lige dočekuje Kajzeri, jednog od "omiljenijih" rivala, ali je nakon testiranja na korona virus znatno oslabljen

Posle loših igara iz prethodne sezone, Galatasaraj je ove ponovo stao na noge i rešio da prekine kratak, jednogodišnji post bez titule. Uspela je ekipa Fatiha Terima da prevaziđe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << krizu u koju je upala početkom oktobra – tri vezana poraza u svim takmičenjima – nanizala tri trijumfa u prvenstvu, i taman što se našla u prilici da eventualnim trijumfom nad Kajzerijem (17.30), našla se u novim problemima.

Naime, prema informacijama turskih medija, istanbulski velikan će na zatvaranju devete runde neće moći da računa na devetoricu prvotimaca. Četvorica su doduše već bili van stroja. Radamel Falkao nastavlja proces oporavka, dok će u slučaju Emrea Tašdemira, Petera Eteboa i Kristijana Lujindame, Terim u poslednjem trenutku doneti odluku, mada su šanse da oni nastupe, barem od starta, minimalne. Preostale petorice, Arde Turana, Rajana Babela, Omara Elabdelauija, Okana Kočuka i Junesa Belhanda, definitivno neće biti, pošto su na poslednjem testiranju dobili pozitivan test na korona virus.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

S druge strane, Kajzeri od ove runde kreće “ispočetka“. Posle svega šest osvojenih bodova iz uvodnih sedam kola uprava Anadolijske zvezde odlučila je da Bajramu Bektašu uruči otkaz i na njegovo mesto dovede Sameta Ajbabu, koji će debitovati večeras. On će takođe imati kadrovskih problema, pošto je Pedro Enrike suspendovan, a Vilfrid Kanga i Omer Uzun povređeni.

Galatasaraj tradicionalno lako izlazi na kraj sa Kajzerijem. Iako su na pet od šest poslednjih međusobnih susreta primili makar gol, Istanbulski Lavovi dobili su svaki od tih mečeva. Ipak, ova sezona po mnogo čemu je drugačija od drugih, a Galatasaraj je bez devetorice...

TURSKA 1 - 9. KOLO

Subota

Karagumruk – Sivas 1:1 (0:1)

/Sabo 86 – Lišaj 44ag/

Denizli – Gazijantep 0:1 (0:1)

/Ozer 26/

Genčlerbirligi – Fenerbahče 1:5 (1:2)

/Anđelo 31 - Jandaš 14, Peroti 38pen, 69, Sosa 47, Tufan 72/

Bešiktaš - Bašakšehir 3:2 (2:0)

/Hačinson 44, Larin 45+1, Abubakar 72pen - Gulbrandsen 81, 90+4/

Nedelja

Hataj - Rize 2:2 (1:1)

/Abid 35, Bupendza 90+6 - Diuf 12ag, Boldrin 64/

Goctepe - Ankaraguču 3:1 (1:0)

/Ndiaje 10, 68, Akbunar 62 - Borven 90+2/

Konja - Kasimpaša 2:1 (0:1)

/Skubic 49, Čagiran 89 - Kara 17/

Antalija – Alanja 0:2 (0:0)

/Udžun 55, Kutlu 84/

Trabzon – Erzurum 1:0 (1:0)

/Ekuban 23/

Ponedeljak

17.30: (1,50) Galatasaraj (4,30) Kajzeri (6,50)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.