GOLEADA ZA KRAJ: Stanojevićeva Konja sa igračem manje izborila remi u Istanbulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 21:41

GOLEADA ZA KRAJ: Stanojevićeva Konja sa igračem manje izborila remi u Istanbulu

Stavljena zavesa na turski šampionat.

Fudbaleri Konjaspora, koje sa klupe predvodi srpski trener Aleksandar Stanojević, remizirali su na gostovanju Bešiktašu (3:3) u poslednjoj rundi turske Superlige.

Stanojević je klub preuzeo na polovini sezone, u prvih nekoliko meseci je bilo problema, ali je sve krenulo u pravom smeru posle pobede nad, kasnije šampionom, Galatasarajem (2:1).
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Posebno je formu Konja podigla u martu i aprilu kada su pretrpeli svega jedan poraz na osam utakmica. Prvenstvo su na kraju završili na osmoj poziciji sa istim bodovnim saldom (51) koliko i sedmoplasirani Karagumruk, a u poslednjem duelu šampionata gledali smo pravu goleadu na gostovanju Bešiktašu.

Bešiktaš je vodio sa 2:0, tim srpskog trenera je preokrenuo na 3:2, da bi se na kraju meč završio nerešeno 3:3.

Gosti iz Konje su od 66. minuta imali igrača manje jer je drugi žuti karton u rasponu od samo četiri minuta dobio Ulgin.

Rezultati 38. kola: Bešiktaš – Konjaspor 3:3,  Ankaraguču – Adana Demirspor 1:2, Giresunspor – Antalijaspor 2:0, Istanbulspor – Imranijespor 4:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.