Fudbaleri Spartaka počeli pripreme, dogovoreno šest mečeva u Turskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2021, 11:06

Fudbaleri Spartaka počeli pripreme, dogovoreno šest mečeva u Turskoj

Fudbaleri Spartaka počeli su ove nedelje pripreme za prolećni deo prvenstva. Nakon nekoliko dana provedenih u Subotici, "golubovi” sutra putuju u Tursku.

Jedan od poslednjih treninga u Subotici, fudbaleri Spartaka odradili su u zatvorenom. Danas su izabranici Vladimira Buača imali slobodan dan, a sutra putuju u Tursku, gde će u sklopu priprema odraditi i nekoliko kontrolnih utakmica.

“Imaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šest utakmica, od kojih su tri ruske ekipe, dve ukrajinske i jedna srpska ekipa, igraćemo sa Proleterom iz Novog Sada, tako da je to neki plan priprema”, kaže Vladimir Buač, šef stručnog štaba FK Spartak.

Ekipa je samo neznatno izmenjena u odnosu na onu koja je završila jesenji deo šampionata. Pojačanja su moguća, možda već i u Turskoj, kaže Buač, ali su prvom timu priključili i neke igrače iz omladinskog pogona. Ekipu Spartaka, kao jednu od najmlađih u prvenstvu mnogi nisu videli na tako visokom mestu na tabeli, a da podsetimo Subotičani su prvi deo šampionata završili na izvrsnom petom mestu.

“Ti mladi momci stvarno poseduju kvalitet i nije sad reč o tome da oni imaju 18-19 godina, već prosto oni znaju da igraju fudbal. Tako da uz neke malo iskusnije, ne mogu da kažem iskusne, sastavio se jedan dobar tim, atmosfera je fenomenalna. Što se tiče samog rada isto, igrači izvršavaju svoje obaveze maksimalno, tako da nije to slučajno što smo peti i ako zadržimo ovaj igrački kadar, ako se pojačamo, a treba nam jedan ili dva igrača, zavisno od odlazaka, mislim da možemo da budemo ozbiljan takmac i u ovom delu”, dodaje Buač.

U nastavku prvenstva, početkom februara, fudbaleri Spartaka gostuju u Užicu protiv Zlatibora.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.