Fudbaleri Novog Pazara na pripremama u Turskoj

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 13:44

Fudbaleri Novog Pazara na pripremama u Turskoj

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su za Antaliju, gde će se tokom naredne dve sedmice spremati za nastavak takmičenja u Superligi i Kupu Srbije.

Trener Pazaraca Igor Matić poveo je u Tursku 25 fudbalera, od kojih su dvojica golmani.

Među putnicima su čuvari mreže Nikola Mirković i Lazar Slavković, kao i igrači odbrane Uroš Lazić, Dragan Bojat, Emir Azemović, Ensar Brunčević, Abdulaj Sise, Omar Fajed, Kemal Koničanin, Rafael Floro i Ebenezer Anan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Za mesta u veznom redu konkurišu Miljan Momčilović, Sead Islamović, Đinho Đo, Nikola Karaklajić, Stefan Dimić, Filip Knežević, Adem Ljajić, Sejduba Suma, Adetunđi Rasak Adešina, Mihajlo Petković, Nikola Srećković i Kurt Ejbrahams.

Matić na raspolaganji ima i napadače Marka Šćepovića, Marka Obradovića i Žulijusa Eđikea Oparu.

Pre polaska u Tursku, klub je napustio štoper Nemanja Kojčić, dok je igrač sredine terena Semir Alić otišao u užičku Slobodu na šestomesečnu pozajmicu.

U Novom Pazaru su ostali krilni fudbaleri Nikola Bogdanovski i Saša Jovanović.

Novi Pazar će u Antaliji odigrati pet prijateljskih utakmica.

Prvi rival je poljski Radomjak (21. januar), a potom slede dueli sa mađarskim Debrecinom (24. januar) i Olimpijom iz Ljubljane (27. januar).

Pazarce će testirati još češki Jablonec (30. januar) i Surhon Termez iz Uzbekistana (31. januar).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara na pripremama u Antaliji

Izvor: SandzakPress.net, 19.Jan.2024

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su danas za Antaliju, gde će se tokom naredne dve sedmice spremati za nastavak takmičenja u Super ligi i Kupu Srbije. Trener Pazaraca Igor Matić poveo je u Tursku 23 igrača i dva golmana. Među putnicima su čuvari mreže Nikola Mirković i Lazar Slavković, kao...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.