Fudbaler - terorista! Hapsite Hakana Šukura!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler - terorista! Hapsite Hakana Šukura!

Turska je izdala poternicu za bivšom fudbalskom zvezdom Hakanom Šukurom (45) u okviru istrage oko prošlomesečnog neuspelog vojnog puča, javila je u petak agencija Anadolija.

Tužilaštvo je optužilo Šukura da je "član oružane teorističke grupe".

Agencija AFP napominje da se taj termin koristi za označavanje pokreta imama Fetulaha Gulena, koga Ankara optužuje za pokušaj puča.

Anadolija dodaje da je bivši centrafot Šukur prošle godine sa porodicom napustio Tursku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

POTERNICA ZA HAKANOM ŠUKUROM Turska optužuje bivšeg fudbalera zbog puča

Izvor: Blic, 12.Avg.2016

Turska je izdala poternicu za bivšom fudbalskom zvezdom Hakanom Šukurom u okviru istrage oko prošlomesečnog neuspelog vojnog puča, javila je danas agencija Anadolija...Tužilaštvo je optužilo Šukura (45) da je "član oružane teorističke grupe"...Agencija AFP napominje da se taj termin koristi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.