Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Apr.2023, 15:43

Festival kratkog filma u Božidarcu

Božidarac najavljuje Festival kratkog filma na kom će biti prikazani neki od najinovativnijih kratkih filmova iz Srbije, Turske i Rusije. Ovogodišnji (prvi) festival biće održan u subotu i nedelju, 1. i 2. aprila 2023. od 17.00 u UK Božidarac, upravnik ove institucije Vladimir Kljajić je izjavio: – Veliko nam je zadovoljstvo da organizujemo festival. U … Članak Festival kratkog filma u Božidarcu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Super Mario braća – Film

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Apr.2023

Premijera animiranog filma „Super Mario braća – Film“ snimljenog po popularnoj video igri, biće održana u nekoliko bioskopa u sredu, 5. aprila 2023. Po prvi put, kultni brendovi industrije zabave Iluminejšn i Nintendo, udružili su snage kako bi stvorili novu avanturu na velikom platnu. Film...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.