Fenerbahče, posle Madara, doveo centra

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 14:38

Fenerbahče, posle Madara, doveo centra

Kao što je i bilo najavljivano Šertač Šanli je novi igrač Fenerbahčea i biće jak adut u rosteru Dimitrisa Itudisa naredne sezone.

Šanli (31, 213) stiže u redove turskog kluba posle dve vrlo dobre sezone u dresu Barselone.

Turski centar je drugo pojačanje kluba u dva dana, pošto je ekipu pojačao i Jam Madar čiji je prelazak iz tabora crno-belih rošao uz kontroverze i sporenja menadžera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača i prvaka ABA.

Šanliju je Barselona bila jedini klub za koji je igrao van Turske.

U karijeri je, pored ostalog, igrao za Galatasaraj, Bešiktaš i Anadolu Efes odakle je 2021. i otišao u tabor katalonskog kluba.

Sada se vratio i imaće važnu ulogu u Itudisovom sastavu.

Fener su ovog leta napustili Devin Buker i Karsen Edvards.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fenerbahče doveo centra iz Panatinaikosa

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 08:48

Grčki centar Jorgos Papajanis postaće član turskog Fenerbahčea...Poznato je da Jorgos Zakas i SDNA veoma retko greše (skoro nikada) kada se radi o Panatinaikosu i upravo oni pišu o odlasku Jorgosa Papajanisa u Fenerbahče...Papajanis je prošle sezone u Panatinaikosu imao 8,5 poena u proseku uz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.