Fener se dogovorio sa Arsenalom!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener se dogovorio sa Arsenalom!

Kako prenose mediji u Turskoj, ekipa Fenerbahčea je angažovala pojačanje iz londonskog Arsenala.

Izgleda da je gotovo. Kako prenosi turski list "Fanatik", Fener je poslao ponudu tešku 3,5 miliona evra na adresu "Tobdžija" za usluge Davida Ospine i ona je prihvaćena.

Kolumbijac već neko vreme traži izlaz sa "Emirejtsa", kako je pao u drugi plan od dolaska Pitera Čeha, a kako stvari stoje karijeru nastavlja u Turskoj.

Fener se dugo raspitivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za njegove usluge, a sada su konačno uspeli da se dogovore sa Arsenalom, te će kolumbijski čuvar mreže u narednim danima parafirati saradnju sa istanbulskim sastavom.

Ospina ima 28 godina, karijeru je počeo u domovini u Atletiko Nasionalu, da bi se 2008. preselio u redove Nice.

Svojim partijama u dresu tima sa Azurne obale preporučio se Arsenu Vengeru, koji ga je u Arsenal doveo 2014. godine.

U Premijer ligi je na golu "Tobdžija" za tri sezone stajao svega 24 puta, ali je često dobijao priliku u kup takmičenjima, kao i u Evropi.

Fener je sezonu završio na trećem mestu turske Super lige, te će naredne sezone imati priliku da igra u Ligi Evrope.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.