Izvor: JUGpress.com, 17.Nov.2022, 20:30

FK radnik pomaže malom Nikoli

SURDULICA

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice sproveo je humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za obolelog Nikolu, koji će biti podvrgnut ispitivanju i lečenju u Turskoj.

Dejan Mirčev, portparol surduličkog superligaša nam je rekao da se i sam klub odazvao humanitarnoj akciji i opredelio značajna sredstva za pomoć malom Nikoli. Deo prihoda od prodatih ulaznica sa utakmice između Radnika i beogradske Crvene Zvezde u iznosu od 310.000 dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << uplaćen je na račun udruženja Humano srce .

Generalni direktor surduličkog superligaša Marko Marković, posetio je obolelog Nikolu i poželeo da mu boravak u Turskoj donese ozdravljenje, kako bi mogao da se igra sa svojim vršnjacima kad se vrati kući. Direktor Marković je mlađanom Nikoli uručio poklone sa obeležjima FK Radnik iz Surdulice.

2

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Turska,   Crvena Zvezda

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.