Euforija na vrhuncu - Duško Tošić najbolji na svetu? (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforija na vrhuncu - Duško Tošić ''najbolji na svetu''? (video)

Brojne su reakcije posle jučerašnje odlične partije srpskog reprezentativca. Jedna se ipak posebno izdvaja, pogađate i koja.

Podsetimo, u Turskoj je sinoć odigran veliki derbi, Bešiktaš je ubedljivo savladao ekipu Galatasaraja sa 3:0, a strelac možda i ključnog pogotka za ishod ovog meča bio je reprezentativac Srbije Duško Tošić.

On je pogodio za 2:0, posle čega je Bešiktašu bilo mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lakše da ovaj derbi prelomi u svoju korist.

A kada su u pitanju reakcije na ovaj njegov gol, najbombastičnija je stigla od njegove supruge Jelene Karleuše, koja se oglasila na Tviteru i tom prilikom Tošića euforično nazvala - ''najboljim defanzivcem na svetu''.

Naravno, pohvalila se i njegovim pogotkom.

-

This is the best defender in the world!!!! Bravoooo baby! pic.twitter.com/9YVVskucsv

Jelena Karleuša (@karleusastar) December 2, 2017
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.