Erić: U Ćupriji u septembru ili oktobru novi pogon kineskog Eurofibera

Izvor: Beta, 15.Avg.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erić: U Ćupriji u septembru ili oktobru novi pogon kineskog Eurofibera

Kineski investitor "Eurofiber" potvrdio je da će u Ćupriji napraviti novi pogon za fabriku čarapa, a realizacija tog projekta se očekuje u septembru ili oktobru, izjavio je predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić.Kineska kompanija za proizvodnju prediva "Eurofiber" otvorila je fabriku u Ćupriji 2016. godine, a dve godine kasnije pokrenut je još jedan pogon."Turska kompanija 'Feka Automotiv' je dobila gradjevinsku dozvolu i počeli su sa pripremnim gradjevinskim radovima u našoj industrijskoj zoni", kazao je Erić.Ukupni prihodi i primanja budžeta opštine Ćuprija u prvih šest meseci ove godine iznose 414.795.559 dinara i to su, prema rečima Ninoslava Erića, "najveći prihodi koji su se slili u ćuprijski budžet u prvih šest meseci i jedne godine do sada"."Porast ukupnih prihoda budžeta opštine Ćuprija u prvih šest meseci usledio je jer su nam porasli prihodi i od poreza na zarade i od poreza na imovinu. To je jedan od pokazatelja da su povećane zarade u lokalnoj samoupravi, a to je i posledica stranih direktnih investicija, koje i dalje dolaze i koje i dalje očekujemo", rekao je Erić.Produkcija je deo projekta podrške javnom informisanju koji sufinansira Opština Ćuprija.Izneti stavovi ne predstavljaju nužno zvaničan stav Opštine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kinezi otvaraju TREĆU FABRIKU čarapa u Ćupriji

Izvor: Blic, 15.Avg.2019

Kineski investitor "Eurofiber" potvrdio je da će u Ćupriji napraviti novi pogon za fabriku čarapa, a realizacija tog projekta se očekuje u septembru ili u oktobru, izjavio je predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić.

Nastavak na Blic...

Kineska kompanija otvara još jedan pogon u Srbiji

Izvor: Capital.ba, 16.Avg.2019, 08:17

ĆUPRIJA, Kineski investitor Eurofiber potvrdio je da će u Ćupriji napraviti novi pogon za fabriku čarapa, a realizacija tog projekta se očekuje u septembru ili oktobru. Kineska kompanija za proizvodnju prediva Eurofiber otvorila je fabriku u Ćupriji 2016. godine, a dvije godine kasnije pokrenut...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.