Erdoganu pozlilo VIDEO

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 09:39

Erdoganu pozlilo VIDEO

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan prekinuo je u utorak televizijski intervju uživo jer mu je pozlilo.

Erdogan se potom vratio i izvinio, objašnjavajući da ga je nakratko zaboleo stomak.

Turski lider (69) održao je tri predizborna govora u utorak uoči parlamentarnih i predsedničkih izbora 14. maja.

Veče je trebalo da se završi intervjuom uživo za Ulke TV i Kanal 7. Međutim, njegovo pojavljivanje na televiziji je odloženo više od 90 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a zatim je prekinuto usred razgovora deset minuta u emisiji. Kamera se zatresla, a novinar koji je postavljao pitanje ustao je sa stolice kada je prenos prekinut.

Iza kamere se čuo neidentifikovani glas kako uzdiše. Erdogan se vratio oko 15 minuta kasnije i izvinio se i objasnio da mu je loše.

"Juče i danas su bili naporni dani. Dobio sam stomačni virus. U jednom trenutku sam se zapitao da li bi bilo pogrešno ako bismo otkazali intervju. Ali obećali smo. Tražim oproštaj od vas i naše publike", rekao je Erdogan.

Lice mu je izgledalo umorno, a oči su mu se suzile dok je govorio, prenose turski mediji.

Erdogan je potom odgovorio na još nekoliko pitanja pre završetka emisije.

Međutim, ubrzo je stiglo i saopštemnje da je turski predsednik otkazao za danas planirane predizborne aktivnosti iz zdravstvenih razloga. "Danas ću se odmarati kod kuće, po savetu lekara", napisao je Erdogan na Tviteru, preneo je Rojters.

Erdogan i njegova stranka dominirali su turskom politikom poslednjih 20 godina. Međutim, ova izborna kampanja predstavlja jedan od najtežih Erdoganovih izazova tokom njegove duge vladavine.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan otkazao predizborne aktivnosti zbog stomačnih problema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2023

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan otkazao je za danas planirane predizborne aktivnosti iz zdravstvenih razloga, nakon što je njegov kabinet potvrdio da je intervju emitovan uživo nakratko prekinut, zbog stomačnih problema šefa države.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.