Erdogan ponovo izabran za predsednika vladajuće stranke

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Avg.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan ponovo izabran za predsednika vladajuće stranke

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, koji je danas na kongresu vladajuće Stranke pravde i razvoja (AKP) ponovo izabran za predsednika te partije, ponovio je večeras da njegova zemlje neće popustiti pred SAD posle naglog pada turske lire.

"Nećemo se predati onima koji se predstavljaju kao naši strateški partneri, dok pokušavaju od nas da naprave stratešku metu", rekao je Edogan na kongresu stranke i dodao da niko ne može da preti Turskoj sankcijama, privredom ili inflacijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Turska lira je u padu pošto su SAD zapretile novim sankcijama. SAD su već uvele sankcije za dvojicu turskih ministara i udvostručile carinske namete na turski čelik i aluminijum.

Turska je uzvratila carinama na uvoznu robu iz SAD u vrednosti od 533 miliona dolara i najavila bojkot američkih elektronskih uređaja.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Erdogan ponovo izabran za predsednika vladajuće stranke

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2018

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, koji je na kongresu vladajuće Stranke pravde i razvoja (AKP) ponovo izabran za predsednika te partije, ponovio je večeras da njegova zemlje neće popustiti pred SAD posle naglog pada turske lire..."Nećemo se predati onima koji se predstavljaju kao naši strateški...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.