Nove tenzije između Erdogana i Zapada zbog protjerivanja ambasadora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Okt.2021, 07:36

Nove tenzije između Erdogana i Zapada zbog protjerivanja ambasadora

Nalog Redžepa Tajipa Erdoana da se 10 ambasadora proglase nepoželjnim osobama mogao bi eskalirati tenzije Ankare sa zapadnim saveznicima, dok analitičari ocjenjuju da je posrijedi pokušaj turskog predsjednika da „skrene gnjev javnosti“ zbog posrnule ekonomije pred naredne predsjedničke izbore.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

CNN: Najavom o proterivanju zapadnih ambasadora Erdogan skreće gnev javnosti

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2021

Nalog Redžepa Tajipa Erdogana da se 10 ambasadora, koji su ukazali na nepravilnosti u slučaju zatvorenog biznismena, proglase nepoželjnim osobama mogao bi eskalirati tenzije Ankare sa zapadnim saveznicima, pišu svetski mediji uz ocene analitičara da je posredi pokušaj turskog predsednika da skrene...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.