Erdogan ne odustaje od ruskog S-400

Izvor: RTS, 04.Jun.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan ne odustaje od ruskog S-400

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ističe da nije bilo govora o tome da Turska istupi iz dogovora s Moskvom oko kupovine ruskog raketnog odbrambenog sistema S-400.
Redžep Tajip Erdogan navodi da Turska ima dogovor sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rusijom o kupovini S-400 i da su istrajni u tome.

"Ne planiramo da odustanemo od sporazuma o kupovini S-400", rekao je turski lider u intervjuu za Haberturk, prenosi Tas.
Obraćajući se novinarima nakon jutarnje molitve, Erdogan je takođe rekao da Turska želi da kupi američki raketni sistem odbrane "Patriot", ali da ponuda iz SAD nije bila tako dobra kao ruska ponuda, prenosi Rojters.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.