Izvor: Radio 021, 28.Maj.2020, 22:23

Erdogan najavio ublažavanje mera

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan saopštio je da će od 1. juna ponovo biti dozvoljena međugradska putovanja i otvaranje restorana, kafić, parkova i sportskih objekata, u okviru ublažavanja ograničenja koja su bila uvedena zbog epidemije koronavirusa.

Erdogan je rekao je da će i dalje postojati ograničenja u kretanju osoba starijih od 65 godina i ispod 18 godina.

Prema podacima sa sajta worldometer, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Turskoj je u jednom danu preminulo 30 osoba, čime se ukupan broj smrtnih slučajeva u toj zemlji popeo na 4.461.

Broj novozaraženih je 1.182, pa je ukupan broj slučajeva koronavirusa 160.979.

Od posledica kovida 19 oporavile su se 124.369 osobe.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan najavio UBLAŽAVANJE MERA: Od 1. juna dozvoljena međugradska putovanja i otvaranje ovih objekata

Izvor: Blic, 28.Maj.2020

Turski predsednik Tajip Redžep Erdogan saopštio je danas da će od 1. juna ponovo biti dozvoljena međugradska putovanja i otvaranje restorana, kafić, parkova i sportskih objekata, u okviru ublažavanja ograničenja koja su bila uvedena zbog epidemije korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.