Erdogan ljut: Holandija pokazala moral kroz ulogu u Srebrenici

Izvor: BKTV News, 14.Mar.2017, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan ljut: Holandija "pokazala" moral kroz ulogu u Srebrenici

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da Turska zna kako Holandija "razume" civilizaciju i moral kroz njenu ulogu u, kako kaže, genocidu u Srebrenici, javljaju turski mediji.

Prema njegovim rečima, odnos Holandije prema ministarskoj delegaciji Turske je podsećanje na ulogu koju je Holandija imala u genocidu nad Bošnjacima koji je počinjen 1995. godine u Srebrenici.

Holandija je, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i Nemačka i Austrija, zauzela stav da na svojoj teritoriji ne dozvoljava turskim političarima da održavaju skupove podrške za predstojeći referendum o izmeni ustava u aprilu, kojima bi se turskom predsedniku Redžepu Tajipu Ergodanu omogućilo da proširi svoja ovlasćenja.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ERDOGAN NAJŽEŠĆE PO HOLANDIJI: Pokazala je svoj moral ulogom u Srebrenici

Izvor: Kurir, 14.Mar.2017

...#Turkey..Pres #Erdogan: We know #Netherlands' depraved character from slaughtered 8,000 #Bosnians in #Srebrenica massacre pictwittercom/hICGmp460Z..U nedelju je Kahraman Hališčelik, dopisnik turske državne televizije Turske (TRT) iz Njujorka, optužio Holandiju da je namerno organizovala Srebrenicu..Naime,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.