Erdogan iznenadio svojim potezom

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 16:17

Erdogan iznenadio svojim potezom

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan doputovao je u Ankaru da prati rezultate današnjih predsedničkih i parlamentarnih izbora, u okviru neplanirane posete.

"Tradicionalno, predsednik Erdogan glasa u Istanbulu – svom gradu, gde je rođen i gde je započeo svoju političku karijeru – a zatim odlazi kući da prati rezultate", rekla je novinarka Al Džazire, Sinem Koseoglu, izveštavajući iz Istanbula.

"Čim rezultati budu objavljeni oko ponoći, on leti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prestonicu kako bi održao neophodne govore", dodala je ona.

Međutim, Erdogan je otputovao u predsednički kompleks u Ankari ranije nego što se očekivalo i gledaće rezultate iz sedišta stranke.

"Ovo je iznenađenje za sve", rekla je Koseoglu.

Podsetimo, danas je dan D za Tursku, gde se održavaju predsednički i parlamentarni izbori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Erdogan se iznenada pojavio u Istanbulu

Izvor: Danas, 14.Maj.2023

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, za kojeg su turski državni mediji ranije danas javili da se nalazi u glavnom gradu Ankari, iznenada se pojavio u Istanbulu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.