Erdogan čestitao 8. mart na i bosanskom jeziku

Izvor: Beta, 08.Mar.2017, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan čestitao 8. mart na i bosanskom jeziku

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan čestitao je danas Medjunarodni dan žena - 8. mart i na bosanskom jeziku.Erdogan je na svom službenom profilu na društvenoj mreži Tviter čestitao 8. mart na više jezika, prenela je agencija Anadolija.Uputio je čestitke na turskom, bosanskom, albanskom, ruskom, arapskom, persijskom, francuskom, engleskom i još nekoliko jezika."Čestitam 8. mart svim ženama u našoj zemlji i diljem sveta", navodi se u Erdoganovoj čestitki na bosanskom jeziku.Turski predsednik je ovom prilikom odao počast stradalima tokom neuspelog julskog pokušaja puča u Turskoj.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan 8. mart čestitao i na bosanskom jeziku / FOTO

Izvor: B92, 08.Mar.2017

Ankara -- Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan čestitao je Medjunarodni dan žena - 8. mart i na bosanskom jeziku...Erdogan je na svom službenom profilu na društvenoj mreži Tviter čestitao 8. mart na više jezika, prenela je agencija Anadolija...Uputio je čestitke na turskom, bosanskom, albanskom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.