Erdogan: Turska ne može da napusti Rusiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2022, 12:05

Erdogan: Turska ne može da napusti Rusiju

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da Turska ne može da napusti Rusiju niti da se odrekne ruskog gasa, javljaju RIA Novosti.

On je naglasio da Turska ima odnose i sa Rusijom i sa Ukrajinom, a podsetio je i da nuklearnu elektranu "Akuju" u Turskoj gradi Rusija.

Erdogan je najavio da će taj projekat biti završen sledeće godine.

"Ovo je za nas strateško pitanje, to su strateški odnosi. Ne možemo ih napustiti, slomiti", rekao je Erdogan u razgovoru sa mladim ljudima, a govor je objavljen na njegovom Tviter nalogu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdoan: Turska ne može da napusti Rusiju

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2022

ISTANBUL - Turski predsednik Redžep Tajip Erdoan izjavio je danas da Turska ne može da napusti Rusiju niti da se odrekne ruskog gasa, javljaju RIA Novosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.