Erdogan: Raku pretvoriti u groblje džihadista

Izvor: RTS, 29.Apr.2017, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Raku pretvoriti u groblje džihadista

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da bi Turska i SAD mogle zajedničkim snagama da takozvanu prestonicu Islamske države – Raku u Siriji pretvore u "groblje" za džihadiste.
"Velika Amerika, koalicija i Turska mogle bi zajedno da pretvore Raku u groblje džihadista. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Oni će tražiti mesto gde da se sakriju", rekao je Erdogan uoči sastanka sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, najavljenim za maj.
Turska je ranije ovog meseca objavila da je završila šestomesečnu operaciju "Eufratov štit" na severu Sirije, usmerenu protiv džihadista i kurdskih ekstremista.
Kako se navodi, Ankara želi da se pridruži operacijama koje predvodi SAD sa saveznicima, a čiji je cilj da se Raka očisti od pripadnika ID.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ERDOGAN: Amerika i Turska će od Rake napraviti GROBLJE DŽIHADISTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2017

On je to izjavio uoči najavljenog sastanka sa predsednikom Trampom..Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da bi Turska i SAD mogle zajedničkim snagama da takozvanu prestonicu Islamske države - Raku u Siriji pretvore u "groblje" za džihadiste...- Velika Amerika, koalicija i Turska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Erdogan: Raku pretvoriti u groblje džihadista

Izvor: Telegraf.rs, 29.Apr.2017

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da bi Turska i SAD mogle zajedničkim snagama da takozvanu prestonicu Islamske države - Raku u Siriji pretvore u "groblje" za džihadiste...- Velika Amerika, koalicija i Turska mogle bi zajedno da pretvore Raku u groblje džihadista. Oni će tražiti...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.